Як вибрати квартиру

Купити  квартири в Київській області — значить змінити своє життя, і, найчастіше, змінити її на краще. Але що б це дійсно було так необхідно звернути увагу на дуже багато речей. По-перше, де ця квартира повинна знаходитися: район міста, мікрорайон. Не важливо, що стало причинного покупки нового житла, в будь-якому випадку важливо, щоб воно було недалеко від роботи, садка / школи дитини, можливо, спортивного комплексу / басейну. Також важлива наявність поруч продуктового магазину, аптеки, автостоянки. Велике значення мають транспортні вузли (метро, зупинки громадського транспорту).

Після того, як Ви визначилися з районом, варто визначити будинок, в якому знаходиться квартира: новобудова, хрущовка, і т. Д. Далі необхідно визначити планування приміщення. Якщо квартира абсолютно нова, то без капітального ремонту не обійтися, а значить, можна буде поміняти планування без особливих проблем. Якщо ж Ви купуєте квартиру у власників, то з імовірністю 95% в квартирі є ремонт, і тоді міняти планування буде, як мінімум, нерентабельно. У будь-якому випадку зовнішній вигляд житла дуже важливий, воно повинно влаштовувати Вас по багатьох моментах. Квартира повинна бути затишною, комфортною в плані розташування кімнат, визначеної площі, з певною кількістю кімнат.

Якщо Ви вирішили купувати квартиру у власників, то для швидкого пошуку варто помістити оголошення на нашому сайті. У оголошення Купити квартиру вкажіть район міста, кількість кімнат, площа, відстань до метро або зупинки (якщо для Вас це принципово важливо). Також вкажіть поверхи, які Вас влаштовують, оскільки є люди, категорично відносяться до першого і останнього поверхів. Що б власники квартир змогли з Вами зв’язатися вкажіть номери телефонів, електронна адреса. Якщо Ви розраховуєте на якусь певну суму, то вкажіть максимальну вартість квартири, яку Ви готові придбати.

Також Ви можете шукати квартиру самостійно в розділі Продам квартиру.

Комментарии запрещены.